1. elektronica
  2. Gates cdx tandwiel 50t 104mm

Gates cdx tandwiel 50t 104mm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Gates cdx tandwiel 50t 104mm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Gates cdx tandwiel 50t 104mm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

0 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Gates cdx tandwiel 50t 104mm

Het Gates CDX tandwiel met 50 tanden is de perfecte toevoeging aan je fiets. Met zijn sterke en duurzame constructie zorgt dit tandwiel voor een soepele en betrouwbare rit. De vier bouten bevestiging zorgt voor een stevige verbinding en biedt extra stabiliteit tijdens het trappen. Dit tandwiel is ontworpen voor gebruik met een BCD (Bolt Circle Diameter) van 104 mm, waardoor het compatibel is met een breed scala aan crankstellen. Het Gates CDX tandwiel is gemaakt door het gerenommeerde merk Gates, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare fietsonderdelen. Het tandwiel is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen, waardoor het bestand is tegen slijtage en langdurig gebruik. Dankzij de 50 tanden biedt dit tandwiel een optimale overbrengingsverhouding, waardoor je gemakkelijk snelheid kunt maken en efficiënt kunt trappen. Of je nu een gepassioneerde fietser bent of gewoon op zoek bent naar een upgrade voor je fiets, het Gates CDX tandwiel is de ideale keuze voor een soepele en comfortabele rit.

Veelgestelde vragen over Gates cdx tandwiel 50t 104mm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Gates cdx tandwiel 50t 104mm is een Stadsfiets.

De framemaat van Gates cdx tandwiel 50t 104mm is . De wielmaat is .

Gates cdx tandwiel 50t 104mm heeft een als aandrijving met versnellingen.

Gates cdx tandwiel 50t 104mm is geschikt voor met een gewicht van 0 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Gates cdx tandwiel 50t 104mm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen