1. elektronica
  2. Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike

Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

148

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike

Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike is een revolutionaire vouwbare e-bike die de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en draagbaarheid biedt. Met een netto gewicht van slechts 20 kg, dankzij het sterke en lichtgewicht aluminiumlegering frame, is deze fiets perfect voor mensen die onderweg willen zijn zonder zich zorgen te hoeven maken over het dragen van een zware fiets. Deze premium vouwbare e-bike is ontworpen met het oog op gemak. Met compacte vouwbare afmetingen van 85 x 39 x 66 cm kan hij gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen in de kofferbak van een auto, in de trein of zelfs in een kast. Of je nu naar het werk pendelt, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, deze e-bike is jouw ideale metgezel. Naast zijn draagbaarheid biedt de Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike ook een uitstekende prestatie. Met een krachtige elektrische motor kun je moeiteloos snelheden tot 25 km/u bereiken, terwijl de hoogwaardige lithium-ionbatterij zorgt voor een indrukwekkende actieradius van 60 km. Bovendien beschikt de fiets over een comfortabel zadel, een betrouwbaar remsysteem en een helder LED-display waarop je de snelheid, batterijstatus en andere belangrijke informatie kunt aflezen. Of je nu een drukke forens bent die snel door het verkeer wilt manoeuvreren, of een avontuurlijke ziel die graag nieuwe.

Veelgestelde vragen over Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike is een Vouwfiets.

De framemaat van Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike is 148. De wielmaat is 20 Inch.

Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg, 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Revolt Aluminium Alloy Regular Vouwbare E-Bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen