1. elektronica
  2. Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah

Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

38

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah

De Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets is een genot om op te rijden. Deze inklapbare e-bike is uitgerust met 7 versnellingen, een 20-inch wielmaat, een geveerde voorvork, schijfremmen en een soepele achterwielmotor. Het is de perfecte metgezel voor forenzen die nog een paar kilometer moeten afleggen vanaf het treinstation of parkeerplaats naar hun werk. Daarnaast is deze fiets ook ideaal voor vakanties, ontspannen ritjes door de omgeving of een snelle boodschap bij de lokale bakker. De Vecocraft E-Pax is uitgevoerd in een stijlvol wit design en is voorzien van een krachtige 13 Ah accu. Hierdoor kunt u zonder zorgen lange afstanden afleggen en genieten van een langere levensduur van de batterij. De vouwfiets is gemakkelijk inklapbaar, waardoor hij moeiteloos in de trein, auto of zelfs in krappe opbergplaatsen past. Of u nu pendelt naar het werk of een ontspannen fietstocht wilt maken, met de Vecocraft E-Pax kunt u altijd rekenen op een comfortabele en betrouwbare rijervaring.

Veelgestelde vragen over Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah is een Vouwfiets.

De framemaat van Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah is 38. De wielmaat is 20 Inch.

Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft E-Pax elektrische vouwfiets, 7sp, 13 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen