1. elektronica
  2. Simson Dubbele standaard Hopper

Simson Dubbele standaard Hopper

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Simson Dubbele standaard Hopper om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Simson Dubbele standaard Hopper

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

1

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1154 g

Lichaamslengte

Omschrijving van Simson Dubbele standaard Hopper

Met de Simson dubbele fietsstandaard Ursus Hopper ben je ervan verzekerd dat je fiets stevig staat. Deze tweebeenstandaard van Simson zorgt voor een eenvoudige en uiterst stabiele plaatsing van je fiets. Speciaal ontworpen voor fietsen met een kinderzitje, elektrische fietsen en transportfietsen. Dankzij deze fietsstandaard hoef je je geen zorgen meer te maken over omvallende fietsen. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld over beide benen, waardoor de stabiliteit wordt vergroot. De standaard is voorzien van kunststof voeten aan beide uiteinden, waardoor de fietsstandaard stevig op de grond staat en niet wegglijdt. Daarnaast is de dubbele fietsstandaard eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde inbusbout. Met de Simson dubbele fietsstandaard Ursus Hopper investeer je in de veiligheid en stabiliteit van je fiets. Je kunt met een gerust hart je fiets parkeren, wetende dat deze stevig en stabiel blijft staan. Geniet van het gemak en de gemoedsrust die deze fietsstandaard biedt tijdens het parkeren van je fiets.

Veelgestelde vragen over Simson Dubbele standaard Hopper

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Simson Dubbele standaard Hopper is een Stadsfiets.

De framemaat van Simson Dubbele standaard Hopper is 1. De wielmaat is 28 Inch.

Simson Dubbele standaard Hopper heeft een als aandrijving met versnellingen.

Simson Dubbele standaard Hopper is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1154 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Simson Dubbele standaard Hopper kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen