1. elektronica
  2. Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah

Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

23 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah

De Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah is een fantastische elektrische trekkingfiets voor zowel mannen als vrouwen. Deze fiets is uitgerust met een krachtige en stille achterwielmotor, waardoor je moeiteloos kunt genieten van lange fietstochten. Met het Shimano Altus 8 versnellingen systeem kun je eenvoudig schakelen naar de juiste versnelling, zodat je altijd in het optimale tempo fietst. Het LCD display geeft je alle belangrijke informatie, zoals je snelheid en de afstand die je hebt afgelegd. Daarnaast beschikt deze e-bike over schijfremmen, die zorgen voor een veilige en betrouwbare remkracht. De frame-accu met een capaciteit van 13Ah zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. De Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah biedt niet alleen geweldige prestaties, maar ook comfort. Met de geveerde voorvork geniet je van een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Daarnaast zijn de 28 inch dubbelwandige velgen duurzaam en zorgen ze voor een stabiele en veilige rijervaring. Het Selle Royal zadel zorgt voor extra comfort tijdens lange ritten. Kortom, de Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah is een voordelige en comfortabele e-bike die ideaal is voor trekkingtochten. Met zijn krachtige motor, soepele versnellingss.

Veelgestelde vragen over Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah is een Stadsfiets.

De framemaat van Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 23 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Vecocraft Athena achterwielmotor e-bike 8 sp, 13 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen