1. elektronica
  2. Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W

Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

120

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W

De Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithium-ion accu 10ah-400W is een innovatieve en handige elektrische fiets die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn opvouwbare stuur is deze fiets uiterst compact en licht, waardoor hij gemakkelijk in de auto kan worden meegenomen of op de camping kan worden opgeborgen. Dankzij de krachtige Lithium-ion accu van 10Ah en de 400W motor biedt deze E-Bike een soepele en moeiteloze rijervaring. Met een snelheid tot wel 25 km/u kun je gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder je in te spannen. Of je nu naar het werk pendelt, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze vouwfiets is de ideale metgezel. Bovendien is de Originele OUXI-V1 uitgerust met 14 inch banden die zorgen voor een stabiele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. Het frame is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en stijfheid biedt, zodat je zorgeloos kunt genieten van je fietstochten. Daarnaast beschikt de E-Bike over handige functies zoals een LED-display dat de batterijstatus en de snelheid weergeeft, en een LED-koplamp voor extra veiligheid tijdens het rijden in het donker. Kortom, de Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-m.

Veelgestelde vragen over Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W is een Stadsfiets.

De framemaat van Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W is 120. De wielmaat is 14 Inch.

Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W heeft een Ketting als aandrijving met 3 versnellingen.

Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Originele OUXI-V1 -14inch banden- E-Bike Elektrische Fiets vouwfiets-met Lithuim-ion accu 10ah-400W kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen