1. elektronica
  2. Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3

Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

42

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3

De Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 is een stoere jongensfiets met een framemaat van 24 inch. Deze fiets is uitgevoerd in een prachtige Jet Black Matt kleur, waardoor hij een moderne uitstraling heeft. Deze fiets is voorzien van een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem aan de achterkant, waardoor het schakelen soepel en gemakkelijk verloopt. Daarnaast heeft de fiets een standaardnaaf aan de voorkant, wat zorgt voor extra stabiliteit tijdens het fietsen. Een opvallend detail van de Cortina U4 Mini is de voordrager. Deze voordrager biedt de mogelijkheid om spullen mee te nemen, zoals een schooltas of boodschappentas. Zo kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen tijdens je rit. Deze Cortina U4 Mini Stadsfiets is niet alleen praktisch, maar ook nog eens een echte eyecatcher. Met zijn matte zwarte kleur en stoere uitstraling is deze fiets perfect voor jongens die stijlvol willen rondrijden.

Veelgestelde vragen over Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 is een Transportfiets.

De framemaat van Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 is 42. De wielmaat is 26 Inch.

Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cortina U4 Mini Stadsfiets J24 Jet Black Matt R3 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen