1. elektronica
  2. Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem

Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

110

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem

Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem. Deze complete V-remset is de ideale keuze voor iedereen die zijn fiets wil ombouwen of repareren. Met alle benodigde onderdelen inbegrepen, biedt deze set een eenvoudige en snelle montage. De set is geschikt voor fietsen met een wielmaat van 16 tot 28 inch en heeft een remsysteem met V-Brake remmen voor zowel de voor- als achterkant. De V-remset bevat een fietsremhendel met ruimte voor 3-4 vingers en een greepinstelling, zodat je de remmen gemakkelijk kunt bedienen. De hendel heeft ook een handige terughaalveer, waardoor de remmen automatisch weer in hun oorspronkelijke positie springen. Daarnaast zijn de V-brake remschoenen in deze set inbegrepen. Deze remschoenen hebben een lengte van 60 mm en zijn voorzien van een symmetrische bout, schroefdraad en bevestigingsonderdelen. Om de set compleet te maken, wordt er ook een handige 2P-fietskoffer meegeleverd. Deze koffer is voorzien van een binnenvoering, waardoor de remmen soepel lopen en goed beschermd worden. Daarnaast bevat de set een fietsrem bowdentrek van gegalvaniseerd staal met een wals-nippel van 7 x 6 mm. Met deze hoogwaardige onderdelen ben je verzekerd van een betrouw.

Veelgestelde vragen over Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem is een Stadsfiets.

De framemaat van Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem is 110. De wielmaat is .

Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem heeft een als aandrijving met versnellingen.

Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Complete set met V-Brake remmen voor en achter, 110mm remmen met lineaire veer, geschikt voor 16-28 inch, remsysteem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen