1. elektronica
  2. Cheetah "Attack" 7 speed Black 46

Cheetah "Attack" 7 speed Black 46

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Cheetah "Attack" 7 speed Black 46

Type fiets

Fixie

Framemaat

46

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

6 - 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

12 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Cheetah "Attack" 7 speed Black 46

Met zijn gestroomlijnde design en opvallende zwarte kleur straalt de Cheetah Attack een krachtige elegantie uit. Deze fiets is uitgerust met 7 snelheden, waardoor je moeiteloos kunt schakelen en snelheid kunt maken op zowel vlakke wegen als heuvelachtig terrein. Of je nu naar je werk pendelt, een ontspannen fietstocht maakt of een sportieve uitdaging zoekt, de Cheetah Attack staat altijd voor je klaar. Deze fiets biedt niet alleen comfort, maar ook een sportieve rijervaring. Met zijn lichtgewicht frame en geavanceerde technologie voel je je als een ware snelheidsduivel op de weg. Het ergonomisch ontworpen zadel en stuur zorgen ervoor dat je in een comfortabele positie zit, zelfs tijdens lange ritten. Bovendien zorgen de krachtige remmen ervoor dat je altijd veilig tot stilstand kunt komen, zelfs bij hoge snelheden. Maar de Cheetah Attack is niet alleen functioneel, het is ook een statement van stijl. De zwarte kleur geeft een mysterieuze en stoere uitstraling, waardoor je zeker de aandacht trekt tijdens je fietstochten. Of je nu door de stad rijdt of over landelijke wegen fietst, deze fiets laat een blijvende indruk achter. Kies voor de Cheetah Attack en ervaar het beste van comfort, sportiviteit en stijl in één fiets.

Veelgestelde vragen over Cheetah "Attack" 7 speed Black 46

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 is een Fixie.

De framemaat van Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 is 46. De wielmaat is 27.5 Inch.

Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 heeft een Ketting als aandrijving met 6 - 10 versnellingen versnellingen.

Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 12 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Cheetah "Attack" 7 speed Black 46 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen