1. elektronica
  2. Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets

Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

0

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets

"☆ 【Grote batterijcapaciteit en snelle motor】 De Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets heeft een krachtige 240W borstelloze motor, die stabiele en voldoende rijkracht levert. Met een snelheid tot 25 km/uur kan deze fiets je snel en gemakkelijk laten bewegen. De verwijderbare 36V 10AH lithiumbatterij met hoge capaciteit kan in slechts 3-4 uur worden opgeladen en biedt een rijbereik van ongeveer 25-45 kilometer. ☆ 【3 werkmodi en dubbel schijfremontwerp】 - De DYU elektrische fiets heeft 3 slimme fietsmodi: E-bike, Assisted fiets en normale fiets. Bovendien is deze fiets uitgerust met een dubbel schijfremontwerp, waardoor de remmen gevoeliger worden. Het verbetert de remprestaties aanzienlijk en verkort de remafstand, wat zorgt voor een veiligere rit. ☆ 【Unieke cruise-control】 Tijdens het rijden kunt u eenvoudig op de cruise-knop drukken om de fiets op de huidige snelheid te laten rijden. Als u nogmaals op de knop drukt, of als u gas geeft of remt, wordt de cruise-functie geannuleerd. Deze functie zorgt voor extra gemak en comfort tijdens het rijden. ☆ 【Lichtgewicht en opvouwbaar】 De behuizing van onze elektrische fiets is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, waardoor het lichtgewicht, stabiel en duurzaam is.

Veelgestelde vragen over Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets is een Vouwfiets.

De framemaat van Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets is 0. De wielmaat is 14 Inch.

Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets heeft een Ketting als aandrijving met 1 versnellingen.

Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Gutos DYU D3F opvouwbare elektrische fiets, slimme mountainbike voor volwassenen, 240W aluminiumlegering fiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen