1. elektronica
  2. Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h

Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h

Type fiets

Fatbike

Framemaat

90

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

30 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h

De Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h is een revolutionair vervoermiddel dat in 2023 op de markt wordt gebracht door Knaap. Deze indrukwekkende fiets is speciaal ontworpen voor avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een stoere en krachtige rijervaring. Met zijn dubbel geveerde frame en robuuste uitstraling is de Knaap BCN de ideale metgezel voor off-road avonturen en uitdagende terreinen. Deze moderne fatbike is uitgerust met hoogwaardige materialen en componenten die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met het heldere kleurendisplay heeft u altijd volledige controle over uw snelheid, afstand en batterijstatus. De verbeterde achterwielmotor zorgt voor een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het rijden, terwijl de sterkere accu van 960Wh ervoor zorgt dat u langere afstanden kunt afleggen zonder op te laden. Daarnaast is de Knaap BCN voorzien van remschijven aan zowel de voor- als achterkant, waardoor u altijd kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare remkracht. Met de Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h kunt u moeiteloos elke uitdaging aangaan en genieten van de vrijheid om overal te kunnen rijden. Of u nu door de stad wilt cruisen of de natuur wilt verkennen, deze fiets is uw perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kracht en veelzijdigheid van de Knaap BCN!

Veelgestelde vragen over Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h is een Fatbike.

De framemaat van Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h is 90. De wielmaat is 20 Inch.

Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 30 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Knaap BCN elektrische fatbike 25km/h kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen