1. elektronica
  2. Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm

Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

65

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

196+ cm, 191 - 195 cm, 186 - 190 cm

Omschrijving van Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm

De Velo de Ville AEB490 is een prachtige elektrische fiets speciaal ontworpen voor heren. Met zijn opvallende Eucalyptus Green Matt kleur en een frame van 65 cm, is deze fiets niet alleen stijlvol maar ook perfect voor lange ritten. Deze veelzijdige e-bike biedt een comfortabele en efficiënte rijervaring, waardoor je moeiteloos door de stad of het platteland kunt cruisen. De Velo de Ville AEB490 is uitgerust met een krachtige elektrische motor die je ondersteunt tijdens het trappen. Met een maximale snelheid van 25 km/u en een bereik van maar liefst 100 km, kun je zonder zorgen je bestemming bereiken. Dankzij de betrouwbare remmen en het stabiele frame, ben je verzekerd van een veilige rit. Daarnaast beschikt de Velo de Ville AEB490 over handige functies zoals een LCD-display waarop je belangrijke informatie kunt aflezen, zoals de snelheid, afstand en batterijstatus. Bovendien is deze fiets voorzien van een Shimano versnellingssysteem waarmee je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik of een avontuurlijke rit door de natuur, de Velo de Ville AEB490 biedt het allemaal. Met zijn stijlvolle design en uitstekende prestaties is deze elektrische fiets de perfecte metgezel voor elke fietser. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Velo de Ville AEB490 en geniet van een.

Veelgestelde vragen over Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm is 65. De wielmaat is 28 Inch.

Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm heeft een als aandrijving met 8 versnellingen.

Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 196+ cm, 191 - 195 cm, 186 - 190 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Velo de Ville AEB490 heren Eucalyptus Green Matt 65 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen