1. elektronica
  2. Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper

Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

17

Wielmaat

10 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper

Deze Dino Brandweerman Sam kinderfiets is perfect voor avontuurlijke jongens die dol zijn op Brandweerman Sam. Met een stoere uitstraling en een 10-inch frame, is deze fiets ideaal voor jongens tussen 2 en 4 jaar oud. De fiets is voorzien van afneembare zijwieltjes, zodat je kleintje veilig kan leren fietsen. Maar zodra ze wat meer vertrouwen hebben opgebouwd, kunnen de zijwieltjes eenvoudig worden verwijderd. Zo kunnen ze hun fietsvaardigheden verder ontwikkelen en zich als een echte held voelen. Het stuurbord met de afbeelding van Brandweerman Sam voegt een leuke touch toe aan deze fiets. Je kleintje kan zich voorstellen dat ze samen met Brandweerman Sam op reddingsmissies gaan en de dag redden. Met deze fiets worden de fantasieën van je kind werkelijkheid, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben en hun evenwicht leren bewaren.

Veelgestelde vragen over Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper is een Stadsfiets.

De framemaat van Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper is 17. De wielmaat is 10 Inch.

Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper is geschikt voor Kinderen met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Dino Brandweerman Sam 10 Inch 17 cm Jongens Doortrapper kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen