1. elektronica
  2. Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm

Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

55

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

5

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm

De Velo de Ville CEB 800 is een prachtige elektrische fiets speciaal ontworpen voor dames. Met zijn opvallende Emerald Green Glans kleur is deze fiets niet alleen stijlvol, maar ook een echte blikvanger op de weg. De fiets heeft een frame van 55 cm, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische zithouding tijdens het fietsen. De Velo de Ville CEB 800 biedt een geavanceerde elektrische ondersteuning, waardoor je moeiteloos grote afstanden kunt afleggen. Met een krachtige motor en een betrouwbare accu kun je genieten van een soepele en vlotte rit. Daarnaast beschikt de fiets over een uitgebreid assortiment aan versnellingen, waardoor je altijd de juiste trapweerstand kunt vinden, of je nu op vlak terrein fietst of een steile heuvel beklimt. Naast zijn indrukwekkende prestaties, biedt de Velo de Ville CEB 800 ook veel comfort. De fiets is voorzien van een verende voorvork en zadelpen, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Bovendien heeft de fiets een geïntegreerde bagagedrager, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt meenemen tijdens je fietstochten. Kortom, de Velo de Ville CEB 800 is een hoogwaardige en veelzijdige elektrische fiets die garant staat voor comfortabele en efficiënte ritten. Of je nu naar je werk fietst, een ontspannen rit wilt.

Veelgestelde vragen over Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm is een Stadsfiets.

De framemaat van Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm is 55. De wielmaat is 28 Inch.

Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm heeft een als aandrijving met 5 versnellingen.

Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Velo de Ville CEB 800 dames Emerald Green Glans 55 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen