1. elektronica
  2. Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm

De Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets is een ware blikvanger voor de moderne vrouw. Met zijn opvallende taupe kleur en stijlvolle design trekt deze fiets zeker de aandacht. Maar deze fiets is niet alleen mooi, hij is ook nog eens praktisch in gebruik. Speciaal ontworpen voor de dagelijkse boodschappen, biedt de Spirit Cargo voldoende ruimte om een rieten mand of een krat op het transportrek te monteren. Zo kunt u moeiteloos al uw boodschappen meenemen. Naast zijn handige opbergruimte, is de Spirit Cargo ook voorzien van alle gemakken die u nodig heeft tijdens het fietsen. Met 3 versnellingen kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, waardoor u altijd de juiste trapweerstand heeft. Dankzij de tweebeenstandaard staat de fiets altijd stevig en stabiel, zelfs wanneer u hem vol beladen heeft met boodschappen. En met het degelijke slot kunt u uw fiets veilig achterlaten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over diefstal. Als kers op de taart is de Spirit Cargo voorzien van een extra luide ding dong bel, zodat u altijd goed hoorbaar bent in het verkeer. Kortom, de Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets is dé ideale fiets voor de moderne vrouw die zowel stijl als praktisch gebruik belangrijk vindt. Met zijn opvallende kleur, handige opbergruimte en comfortabele functies zult u zeker de show stelen en moeiteloos uw dagelijkse.

Veelgestelde vragen over Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transportfiets Cargo N3 Damesfiets 3 versnellingen Taupe 57 cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen