1. elektronica
  2. Stokvis E-Transporter N3 468 Wh

Stokvis E-Transporter N3 468 Wh

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stokvis E-Transporter N3 468 Wh om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stokvis E-Transporter N3 468 Wh

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

3 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Stokvis E-Transporter N3 468 Wh

De Stokvis E-Transporter N3 468 Wh is een prachtige elektrische transportfiets die functionaliteit en stijl combineert. Of je hem nu gebruikt voor je dagelijkse ritjes of voor het pendelen naar je werk, deze fiets zal je zeker niet teleurstellen. Het stevige frame en de hoogwaardige onderdelen zorgen voor een betrouwbare en duurzame fietservaring. Met de handige voordrager kun je gemakkelijk een mand of krat monteren, waardoor je eenvoudig je dagelijkse boodschappen kunt vervoeren of kunt genieten van een heerlijke fietstocht. Dankzij de elektrische ondersteuning hoef je je geen zorgen te maken over vermoeidheid tijdens lange ritten of heuvelachtig terrein. De krachtige 468 Wh batterij zorgt voor een groot bereik en de betrouwbare motor biedt soepele en moeiteloze ondersteuning. Naast zijn functionele eigenschappen is deze elektrische transportfiets ook een lust voor het oog. Met zijn stijlvolle design en trendy kleurenschema trek je zeker de aandacht op straat. Of je nu op weg bent naar je werk, een boodschap doet of gewoon geniet van een ontspannen fietstocht, met de Stokvis E-Transporter N3 468 Wh doe je het in stijl.

Veelgestelde vragen over Stokvis E-Transporter N3 468 Wh

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stokvis E-Transporter N3 468 Wh is een Transportfiets.

De framemaat van Stokvis E-Transporter N3 468 Wh is 48. De wielmaat is 28 Inch.

Stokvis E-Transporter N3 468 Wh heeft een als aandrijving met 3 versnellingen.

Stokvis E-Transporter N3 468 Wh is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 3 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stokvis E-Transporter N3 468 Wh kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen