1. elektronica
  2. MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W White Ice E-Fatbike is een revolutionaire elektrische fiets die is ontworpen voor avontuurlijke fietsers. Met een indrukwekkend bereik van 120 km, kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen zonder de batterij te hoeven opladen. Deze opvouwbare fiets is ideaal voor stedelijke omgevingen en kan gemakkelijk worden opgeborgen in kleine ruimtes. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is de MATE X niet alleen duurzaam en bestand tegen ruwe terreinen, maar ook een absolute blikvanger. Met zijn strakke witte afwerking en stoer design trek je zeker de aandacht van voorbijgangers. Maar deze fiets is niet alleen mooi om naar te kijken, het biedt ook een ongeëvenaarde rijervaring. Dankzij de hydraulische remmen kunt u altijd vertrouwen op krachtige en betrouwbare remprestaties, zelfs bij hoge snelheden. De volledige vering en off-road banden zorgen voor een soepele rit, zelfs op ruige terreinen. Bovendien beschikt de MATE X over slimme functies zoals een kleurendisplay en een USB-oplaadpoort voor uw telefoon, zodat u altijd verbonden blijft tijdens uw avonturen. Kortom, als u op zoek bent naar een geavanceerde E-Fatbike met een opvallend design en uitstekende prestaties, dan is de MATE X 250W White Ice E-Fatbike de perfecte keuze voor u. Verken de stad en het platteland met gemak en stijl met deze.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W White Ice E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen