1. elektronica
  2. Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart

Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

44

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart

De Vogue Easy Go is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar gemak, comfort en flexibiliteit. Deze elektrische vouwfiets is uitgerust met een krachtige achterwielmotor, waardoor je moeiteloos kunt trappen, zelfs op heuvelachtig terrein. Met de 7 versnellingen derailleur kun je eenvoudig schakelen en de gewenste snelheid bereiken. De lage instap zorgt voor extra gemak bij het op- en afstappen, waardoor deze fiets ideaal is voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk, school of het treinstation fietst, met de Vogue Easy Go kom je altijd ontspannen en op tijd aan. Ook tijdens vakanties is deze fiets een betrouwbare metgezel. Of je nu met de camper of caravan reist, je kunt zonder veel moeite naar de winkels in de buurt rijden of genieten van een ontspannen ritje naar een bezienswaardigheid. Met de Vogue Easy Go hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van parkeerplaatsen of het betalen van benzinekosten. Bovendien heeft deze elektrische vouwfiets een stijlvol design in matzwart, waardoor je altijd in stijl fietst. Het 20 inch wielformaat zorgt voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. Daarnaast is de vouwfiets eenvoudig op te vouwen en mee te nemen, wat handig is als je bijvoorbeeld het laatste stukje naar je bestemming wilt lopen. Kortom, de Vogue Easy Go is een veelzijdige en betrouwbare.

Veelgestelde vragen over Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart is een Vouwfiets.

De framemaat van Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart is 44. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische vouwfiets, Easy Go, 7sp, 20 inch, matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen