1. elektronica
  2. MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Type fiets

Fatbike

Framemaat

17.7

Wielmaat

4.0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

40 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

De MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike is een revolutionair transportmiddel dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Deze elektrische fiets is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger voor de stijlbewuste avonturier. MATE heeft zich gericht op het ontwerpen van kwalitatieve fietsen die perfect passen in de stedelijke jungle en heeft daarom de juiste kenmerken toegevoegd, zoals volledige vering, off-road banden en hydraulische remmen. Naast de indrukwekkende specificaties biedt de MATE X ook tal van slimme functies die het rijden nog aangenamer maken. Zo beschikt deze E-Fatbike over een kleurrijk LCD-display waarop je alle belangrijke informatie kunt aflezen, zoals snelheid, batterijstatus en afgelegde afstand. Daarnaast is er een handige USB-oplaadpoort ingebouwd, zodat je altijd je telefoon kunt opladen, zelfs tijdens het rijden. Met een indrukwekkende actieradius van wel 120 kilometer kun je met de MATE X moeiteloos lange afstanden afleggen, zonder je zorgen te maken over het bereik. Bovendien is deze elektrische fiets opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in het openbaar vervoer of kunt opbergen in kleine ruimtes. Kortom, de MATE X is de perfecte metgezel voor avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare, krachtige en stijlvolle elektrische fiets.

Veelgestelde vragen over MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is een Fatbike.

De framemaat van MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is 17.7. De wielmaat is 4.0 Inch.

MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 40 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE X 250W Subdued Black E-Fatbike 120km range Hydraulische remmen Opvouwbaar Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen