1. elektronica
  2. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

45

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Cardan

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver

De Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low in zilver is de ultieme fiets voor iedereen die graag op een handige manier wil reizen. Deze elektrische vouwfiets is niet alleen compact en gemakkelijk op te vouwen, maar biedt ook een comfortabele instap en een milieuvriendelijke cardanas. Deze vouwfiets is door de ANWB uitgeroepen tot de beste in zijn categorie en dat is niet voor niets. Dankzij de hoogwaardige elektrische aandrijving kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen, terwijl u geniet van het comfort van een lage instap. Of u nu naar het werk fietst, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze elektrische vouwfiets is de perfecte metgezel. Bovendien is de Beixo Elektrische Vouwfiets voorzien van een stijlvol zilveren design dat zeker de aandacht zal trekken. Met zijn moderne uitstraling en praktische eigenschappen is deze fiets een echte blikvanger. Dus waar wacht u nog op? Ontdek de voordelen van de Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low en beleef het gemak en comfort van deze unieke fiets zelf.

Veelgestelde vragen over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver is een Vouwfiets.

De framemaat van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver is 45. De wielmaat is 20 Inch.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver heeft een Cardan als aandrijving met 7 versnellingen.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra Low zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen