1. elektronica
  2. MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display

MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

0

Wielmaat

0 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

T/m 5 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display

Of u nu naar uw werk gaat of een ontspannende fietstocht maakt, de MATE CITY is de perfecte metgezel. Met zijn krachtige 250W motor en een bereik van maar liefst 80 km, kunt u moeiteloos lange afstanden afleggen zonder u zorgen te maken over vermoeidheid. Bovendien zorgt de volledige vering voor een comfortabele rijervaring, zelfs op hobbelige wegen. De MATE CITY is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn zwarte kleur en strakke design trekt deze elektrische vouwfiets zeker de aandacht. En dankzij het opvouwbare ontwerp kunt u hem gemakkelijk meenemen in de trein, de auto of zelfs op vakantie. Geen gedoe meer met fietsenrekken of parkeerproblemen! Met het kleurendisplay heeft u altijd alle belangrijke informatie binnen handbereik, zoals de snelheid, het batterijniveau en de afstand die u hebt afgelegd. Bovendien kunt u met de MATE CITY probleemloos schakelen tussen verschillende trapondersteuningsniveaus, zodat u altijd de juiste hoeveelheid ondersteuning hebt die u nodig hebt. Kortom, de MATE CITY is de ultieme elektrische vouwfiets voor iedereen die op zoek is naar comfort, stijl en gemak. Waar wacht u nog op? Stap op de MATE CITY en ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen!

Veelgestelde vragen over MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display is een Vouwfiets.

De framemaat van MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display is 0. De wielmaat is 0 Inch.

MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van T/m 5 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je MATE City 250W Legacy Black elektrische vouwfiets 80km range Opvouwbaar Volledig geveerd Kleur display kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen