1. elektronica
  2. Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v

Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

22 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v

De Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v is een moderne en betaalbare fiets die perfect is voor dagelijkse ritjes. Met deze stadsfiets van Crown kunt u gemakkelijk naar school, werk of vrienden fietsen. Het frame van de fiets is gemaakt van stevig staal, waardoor de fiets tegen een stootje kan. De fiets is voorzien van 2 V-brake handremmen, waardoor u verzekerd bent van een veilige rit. Als er plotseling een auto om de hoek komt, kunt u op tijd en snel afremmen. Daarnaast is de Crown Rio Plus Damesfiets uitgerust met 3 Shimano Nexus versnellingen, waardoor u lange afstanden comfortabel kunt afleggen. U kunt eenvoudig het fietstempo en de trapzwaarte controleren. De kettingkast van de fiets is gesloten en heeft dezelfde mooie kleur als de rest van de fiets. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar beschermt ook de ketting tegen vuil en beschadigingen. Met deze Crown Rio Plus Damesfiets kunt u met vertrouwen en stijl de weg op en genieten van vele fijne fietsmomenten.

Veelgestelde vragen over Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v is een Stadsfiets.

De framemaat van Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v is 53. De wielmaat is 28 Inch.

Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 22 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Crown Rio Plus Damesfiets 28 inch 53cm Midnight Black 3v kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen