1. elektronica
  2. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

45

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Cardan

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Universeel

Gewicht

20 t/m 25 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch

Met trots presenteren wij de Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch. Deze elektrische vouwfiets is niet zomaar een fiets, maar een ware revolutie op het gebied van mobiliteit. Met zijn compacte formaat en opvouwbare frame is hij perfect voor drukke stadsstraten en smalle steegjes. Maar dat is nog niet alles, want deze vouwfiets is ook voorzien van een superstijf frame en een schone cardanas, waardoor hij niet alleen duurzaam, maar ook zeer stabiel is. Wat deze vouwfiets echt bijzonder maakt, is de hoogwaardige elektrische aandrijving. Dankzij de krachtige motor en de geavanceerde accu kun je met gemak lange afstanden afleggen, zonder dat je vermoeid raakt. Of je nu naar je werk fietst of een ontspannen ritje door de natuur maakt, met de Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch ben je altijd verzekerd van een soepele en comfortabele rit. Daarnaast hebben we ook gedacht aan de details. Zo is deze vouwfiets uitgerust met handige accessoires zoals een bagagedrager en een verstelbaar stuur, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. Bovendien is hij verkrijgbaar in een stijlvolle zilveren kleur, waardoor je altijd in stijl op pad gaat. Kortom, met de Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch haal je niet alleen een prakt.

Veelgestelde vragen over Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch is een Vouwfiets.

De framemaat van Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch is 45. De wielmaat is 20 Inch.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch heeft een Cardan als aandrijving met 7 versnellingen.

Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch is geschikt voor Universeel met een gewicht van 20 t/m 25 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Beixo Elektrische Vouwfiets zonder ketting Electra High Zilver 20 Inch kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen