1. elektronica
  2. Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104

Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Gewicht

Lichaamslengte

Omschrijving van Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104

Het Gates CDX tandwiel met 39 tanden is een absolute must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar optimale prestaties en duurzaamheid. Dit tandwiel is speciaal ontworpen met een 4-bouts bevestiging, waardoor het stevig en veilig op zijn plaats blijft tijdens al je avontuurlijke ritten. Met een BCD (Bolt Circle Diameter) van 104 mm past dit tandwiel perfect op verschillende soorten fietsen. Dit hoogwaardige tandwiel is vervaardigd door het gerenommeerde merk Gates, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dankzij de uitstekende materiaalkeuze en vakmanschap ben je verzekerd van een tandwiel dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Of je nu een ervaren fietser bent die graag de bergen trotseert of gewoon geniet van ontspannen fietstochten in het weekend, dit tandwiel biedt de perfecte balans tussen kracht en soepelheid. Met het Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 ben je klaar voor elke uitdaging die je te wachten staat. Het is een investering in kwaliteit en prestaties die zich zonder twijfel zal uitbetalen. Upgrade je fiets vandaag nog met dit indrukwekkende tandwiel en ervaar de verbeterde rijervaring die het te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 is een Stadsfiets.

De framemaat van Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 is . De wielmaat is .

Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 heeft een als aandrijving met versnellingen.

Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 is geschikt voor met een gewicht van en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Gates CDX tandwiel 39t 4 gaats BDC 104 kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen