1. elektronica
  2. ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah

ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah

Type fiets

Vouwfiets

Framemaat

45

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Riem

Aantal versnellingen

3

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

15 t/m 20 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah

De ADO elektrische vouwfiets - ADO Air 20S is een innovatieve en stijlvolle oplossing voor moderne reizigers. Met zijn hydraulische vering voorvork biedt deze fiets een ongeëvenaarde soepele rijervaring, zelfs op oneffen terrein. Met een wielmaat van 20 inch is hij compact en wendbaar, waardoor u gemakkelijk door drukke straten en smalle steegjes kunt manoeuvreren. Deze vouwfiets is uitgerust met een krachtige 36V 9.6ah batterij, waardoor u tot wel 80 kilometer kunt afleggen op een enkele lading. Of u nu naar uw werk fietst, boodschappen doet of gewoon de stad wilt verkennen, de ADO Air 20S zorgt ervoor dat u altijd geniet van een moeiteloze en energiezuinige rit. Bovendien kunt u de elektrische ondersteuning eenvoudig aanpassen aan uw wensen met behulp van het LCD-scherm, waarop u ook uw snelheid, afstand en batterijniveau kunt aflezen. Met zijn strakke en moderne ontwerp is de ADO Air 20S niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het opvouwbare frame maakt het mogelijk om de fiets in slechts enkele seconden op te vouwen, zodat u hem gemakkelijk kunt opbergen in uw kofferbak, kast of onder uw bureau. Of u nu naar het werk pendelt, op vakantie gaat of gewoon een ritje maakt in het weekend, de ADO elektrische vouwfiets - ADO Air.

Veelgestelde vragen over ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah is een Vouwfiets.

De framemaat van ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah is 45. De wielmaat is 20 Inch.

ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah heeft een Riem als aandrijving met 3 versnellingen.

ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 15 t/m 20 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je ADO elektrische vouwfiets- ADO Air 20S Hydraulische vering voorvork 20inch 36V 9.6ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen