1. elektronica
  2. Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive

Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

55

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

10

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

28 kg

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive

De Entdecker Speed45 is een echte krachtpatser onder de Prophete e-bikes, met een indrukwekkende topsnelheid van 45 km/u. Deze speedpedelec is uitgerust met een AEG SpeedDrive middenmotor, die een koppel tot wel 100 Nm en een vermogen van 500 watt levert. Dit zorgt voor een krachtige acceleratie, waardoor je moeiteloos en snel kunt bewegen, zowel op de weg als tijdens avontuurlijke tochten in de natuur. Wat deze fiets nog specialer maakt, is de AEG onderbuisaccu met een capaciteit van maar liefst 600 Wh. Hiermee ben je verzekerd van een langdurige en betrouwbare stroomvoorziening, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je fietstochten. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon ontspannen wilt cruisen, de Entdecker Speed45 biedt de perfecte combinatie van snelheid en comfort. Met zijn stoere en sportieve uitstraling is deze speedpedelec ook nog eens een lust voor het oog. Het robuuste frame en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een moderne en stijlvolle look. Daarnaast is de fiets voorzien van hoogwaardige componenten, zoals een 10-speed versnellingssysteem, waardoor je altijd moeiteloos kunt schakelen. Kortom, de Prophete Entdecker Speed45 is de ultieme metgezel voor iedereen die houdt van snelheid, comfort en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive is een Stadsfiets.

De framemaat van Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive is 55. De wielmaat is 28 Inch.

Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive heeft een Ketting als aandrijving met 10 versnellingen.

Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 28 kg en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Entdecker, speedpedelec, 28", 10 sp, Trekking, AEG SpeedDrive kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen