1. elektronica
  2. BIRD Bike V-Frame elektrische fiets

BIRD Bike V-Frame elektrische fiets

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over BIRD Bike V-Frame elektrische fiets om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties BIRD Bike V-Frame elektrische fiets

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

49

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

23.5 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van BIRD Bike V-Frame elektrische fiets

De BIRD Bike V-Frame elektrische fiets is een perfecte combinatie van stijl en kracht. Met zijn strakke design en geavanceerde technologie, zal deze fiets je zeker imponeren. De fiets is uitgerust met een krachtige elektrische motor waarmee je moeiteloos door de stad kunt rijden. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze e-bike zorgt ervoor dat je altijd in stijl aankomt. De BIRD Bike V-Frame is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. Hij is voorzien van een V-frame, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het rijden. Bovendien is de fiets uitgerust met hoogwaardige componenten en geavanceerde technologieën, zoals een betrouwbare remmen en een soepel schakelsysteem. Daarnaast heeft de fiets een lange levensduur batterij, zodat je zonder zorgen lange afstanden kunt afleggen. Deze urban e-bike is niet voor niets best getest door de AD Fietstest. Hij biedt niet alleen ultieme prestaties, maar is ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort. Dankzij de verstelbare zadelhoogte en het ergonomische stuur kun je de fiets perfect aanpassen aan jouw lichaam. Of je nu een snelle rit wilt maken of gewoon wilt genieten van de omgeving, met de BIRD Bike V-Frame elektrische fiets ben je altijd klaar voor de toekomst.

Veelgestelde vragen over BIRD Bike V-Frame elektrische fiets

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. BIRD Bike V-Frame elektrische fiets is een Stadsfiets.

De framemaat van BIRD Bike V-Frame elektrische fiets is 49. De wielmaat is 28 Inch.

BIRD Bike V-Frame elektrische fiets heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

BIRD Bike V-Frame elektrische fiets is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 23.5 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je BIRD Bike V-Frame elektrische fiets kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen