1. elektronica
  2. Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

De Amigo Bright Herenfiets is de perfecte metgezel voor mannen die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit in één. Met zijn strakke en moderne ontwerp is deze fiets geschikt voor mannen van alle leeftijden. Of je nu naar je werk, school of gewoon voor de lol fietst, de Amigo Bright zal je niet teleurstellen. Deze fiets is uitgerust met een handige bagagedrager, zodat je gemakkelijk je spullen mee kunt nemen. Of het nu gaat om je laptoptas, boodschappen of sportuitrusting, de Amigo Bright biedt voldoende ruimte. Daarnaast beschikt deze fiets over drie versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu een steile heuvel beklimt of lekker door de stad fietst, met de Amigo Bright ben je altijd in controle. Deze fiets is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. De Amigo banden zorgen voor een goede grip op de weg en gaan lang mee. Daarnaast is de Amigo Bright een betaalbare stadsfiets van hoge kwaliteit. Met zijn antracietkleurige frame en opvallende details is deze fiets een echte blikvanger. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare stadsfiets, zoek dan niet verder dan de Amigo Bright Herenfiets.

Veelgestelde vragen over Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Antraciet kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen