1. elektronica
  2. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager

Type fiets

Omafiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager

De Wheelerz omafiets classic eco is een tijdloze klassieker die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets. Met een frame van hoogwaardig staal en een matzwarte afwerking is deze fiets niet alleen duurzaam, maar ook een lust voor het oog. Met zijn 26 inch wielen biedt deze fiets een comfortabele en stabiele rit, ideaal voor zowel korte als lange afstanden. Wat deze omafiets echt uniek maakt, is de inclusieve voordrager. Hiermee kun je gemakkelijk boodschappen, tassen of andere benodigdheden vervoeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het evenwicht van de fiets. Of je nu naar de supermarkt gaat of naar het strand, deze voordrager maakt het leven een stuk gemakkelijker. Let op, de fiets wordt geleverd in een doos. Als je liever een rijklare variant wilt ontvangen, kun je deze ook bestellen via Bol.com of rechtstreeks via onze website www.wheelerz.nl. We zorgen ervoor dat je fiets zorgvuldig wordt geassembleerd en klaar is voor gebruik zodra hij bij je wordt afgeleverd. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je Wheelerz omafiets classic eco en geniet van comfort, stijl en functionaliteit tijdens al je fietsavonturen.

Veelgestelde vragen over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | inclusief voordrager kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen