1. elektronica
  2. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

48

Wielmaat

29 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de perfecte fiets voor avontuurlijke offroad ritten! Met zijn Shimano Altus en Tourney derailleur met 24 versnellingen, Shimano hydraulische schijfremmen en verende voorvork met lockout, biedt deze fiets alles wat je nodig hebt om uitdagend terrein te trotseren. Met een wielmaat van 29 inch en een framemaat van 48 centimeter is deze MTB geschikt voor zowel beginners als gevorderde mountainbikers. Het sportieve kleurenpalet van deze fiets maakt hem nog aantrekkelijker. Het stoere zwarte frame wordt gecombineerd met opvallende oranje en zilveren accenten, waardoor je gegarandeerd de show steelt tijdens je rit. Of je nu je conditie wilt verbeteren of je kracht wilt trainen, met de Rucanor Lux MTB kun je het hele jaar door genieten van intensieve ritten. Dus stap op deze fiets en beleef spannende avonturen op offroad terrein!

Veelgestelde vragen over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is een Mountainbike.

De framemaat van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is 48. De wielmaat is 29 Inch.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 48 cm 24 Versnellingen Hydraulische Schijfrem kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen