1. elektronica
  2. Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze

Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

45

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze

De Antilope Transport 26 inch Meisjesfiets Roze is niet zomaar een fiets, het is een veelzijdige metgezel die perfect is voor allerlei activiteiten. Of het nu gaat om naar school fietsen, boodschappen doen of samen met vriendjes op avontuur gaan, deze fiets biedt de perfecte oplossing. Met zijn stoere uitstraling en stevige voordrager is deze Meisjesfiets ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien staat de fiets stabiel geparkeerd dankzij de zijstandaard en is hij veilig in gebruik dankzij de terugtraprem. Veiligheid staat voorop, zelfs in het donker. Daarom is de Antilope Transport 26 inch Meisjesfiets uitgerust met LED-verlichting aan de voor- en achterkant, zodat je kind altijd goed zichtbaar is. Daarnaast zorgt de gesloten kettingkast ervoor dat er geen vuil in de ketting kan komen, waardoor de fiets weinig onderhoud nodig heeft. Het comfort is ook niet vergeten, want de luchtbanden zorgen voor een soepele rit. Bovendien zijn het stuur en het zadel in hoogte verstelbaar, zodat de fiets altijd perfect past bij de groei van je kind. De Antilope Transport 26 inch Meisjesfiets is gemaakt van stevig staal en de velgen zijn van dubbelwandig aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Kortom, deze fiets is niet alleen stoer en betrouwbaar, maar ook veilig en comfortabel. Met de Antilope Transport 26 inch Meisjes.

Veelgestelde vragen over Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze is een Stadsfiets.

De framemaat van Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze is 45. De wielmaat is 26 Inch.

Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze heeft een als aandrijving met versnellingen.

Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Antilope Transport 26 Inch Meisjesfiets Roze kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen