1. elektronica
  2. Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

33

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

16 kg

Lichaamslengte

Omschrijving van Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar

De Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets is de perfecte metgezel voor jongens en meisjes van 6-11 jaar oud die op zoek zijn naar avontuur. Met zijn opvallende felgroene kleur zal deze mountainbike zeker de aandacht trekken. Deze fiets is voorzien van een schijfrem aan de voorzijde en een V-brake aan de achterzijde, wat zorgt voor extra remkracht en veiligheid tijdens het rijden. Daarnaast beschikt deze fiets over MircoShift 6-speed twist shift versnellingen, waardoor het schakelen soepel en gemakkelijk gaat. De verende voorvork van de Huffy Extent absorbeert moeiteloos hobbels en oneffenheden, waardoor je kind kan genieten van een comfortabele rit, zowel op de straat als in het bos. Met deze mountainbike kan je kind de baas zijn in de buurt en het bos. Het is de ideale fiets voor het verkennen van nieuwe paden en het beleven van spannende avonturen.

Veelgestelde vragen over Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar is een Mountainbike.

De framemaat van Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar is 33. De wielmaat is 20 Inch.

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 16 kg en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Huffy Extent 20 Inch Kinderfiets Shimano 6 versnellingen Mountainbike voor Jongens en Meisjes 6-11 jaar kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen