1. elektronica
  2. Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor

Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

48

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

9

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

27 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor

Met de full suspension Prophete Graveler 22.EMM.10 haal je een absolute krachtpatser in huis. Deze Fully is uitgerust met een dynamisch frame, waardoor je optimaal kunt genieten van alle voordelen die deze elektrische mountainbike te bieden heeft. De 27,5" wielen zorgen voor een perfecte balans tussen wendbaarheid en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elk terrein kunt verkennen. Deze Graveler is voorzien van de krachtige 48 volt AEG EasyDrive+ achterwielmotor. Met een maximaal koppel van 46 Nm en een vermogen van 250 watt, biedt deze motor je de ondersteuning die je nodig hebt tijdens je avontuurlijke tochten. De 10,4 Ah DownTube-accu van AEG zorgt ervoor dat je een indrukwekkende actieradius van wel 130 km kunt behalen, afhankelijk van je rijstijl en het terrein waarop je rijdt. Op het stuur van de Graveler vind je het AEG EasyControl-display, waarop je in één oogopslag alle belangrijke informatie kunt aflezen, zoals je snelheid, het ondersteuningsniveau en het batterijniveau. Dit display dient ook als bedieningselement, dankzij de intuïtieve tuimelschakelaarfunctie. Bovendien communiceren de elektronische componenten (accu, motor, display en controller) direct met elkaar dankzij het CAN-bus-protocol, waardoor je altijd de meest actuele informatie hebt over de functies van je e-bike. Kortom, met de Prophete Graveler 22.

Veelgestelde vragen over Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor is een Mountainbike.

De framemaat van Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor is 48. De wielmaat is 27.5 Inch.

Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor heeft een Ketting als aandrijving met 9 versnellingen.

Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 27 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Graveler, Fully E-MTB, 27,5", 9 sp, AEG EasyDrive+ achterwielmotor kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen