1. elektronica
  2. Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore

Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

46

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

150 - 160 cm

Omschrijving van Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore

De Aldo 28 inch lage instap fiets is een absolute parel op het gebied van stijl en functionaliteit. Deze fiets is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele en moeiteloze rijervaring. Met een aluminium frame is deze fiets niet alleen licht van gewicht, maar ook duurzaam en bestand tegen de tand des tijds. Deze specifieke fiets is uitgerust met een 3-versnellingsnaaf en een Deore-remnaaf, waardoor het schakelen en remmen soepel en nauwkeurig verloopt. Of je nu door de stad fietst of een ontspannen rit maakt in de natuur, deze fiets biedt je de perfecte balans tussen snelheid en controle. Het opvallende bruine design van deze fiets voegt een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse fietstochten. Met zijn lage instap is deze fiets ook uitermate geschikt voor mensen die wat minder flexibel zijn. Kortom, de Aldo 28 inch lage instap fiets is de ideale metgezel voor iedereen die comfort, stijl en kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Veelgestelde vragen over Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore is een Stadsfiets.

De framemaat van Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore is 46. De wielmaat is 28 Inch.

Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Aldo 28 inch lage instap fiets alu 3v remnaaf deore kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen