1. elektronica
  2. Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike

Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike

Type fiets

Fatbike

Framemaat

50

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

45 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike

De Stepwheels V20 E-Fatbike is de perfecte elektrische fiets voor avonturiers die op zoek zijn naar een unieke rijervaring. Met zijn krachtige 250W motor en een maximumsnelheid van 25 km/h, biedt deze elektrische Fatbike je de mogelijkheid om moeiteloos door elk terrein te rijden. Of je nu door de stad fietst of het ruige terrein van de natuur verkent, deze E Bike zal je niet teleurstellen. Dit geheel nieuwe ontwerp van de Stepwheels V20 E-Fatbike biedt niet alleen een betere wegligging, maar heeft ook een robuust carbon staal legering frame. Dit zorgt voor een duurzame en stevige constructie, zodat je met vertrouwen kunt fietsen, zelfs op de meest uitdagende paden. Het grote 4-inch display van de fiets stelt je in staat om alle functies naar wens in te stellen, zodat je de fiets kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor dagelijks gebruik of voor avontuurlijke tochten, de Stepwheels V20 E-Fatbike is de ideale keuze. Met zijn krachtige motor, indrukwekkende maximumsnelheid en duurzame constructie, zal deze E Bike je keer op keer verrassen met zijn prestaties. Geniet van het gemak en de vrijheid van elektrisch fietsen met de Stepwheels V20 E-Fatbike.

Veelgestelde vragen over Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike is een Fatbike.

De framemaat van Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike is 50. De wielmaat is 20 Inch.

Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 45 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Stepwheels V20 E-Fatbike- 250W motor- 25km/h- Elektrische fiets- elektrische Fatbike- E Bike kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen