1. elektronica
  2. vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en

vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

0

Wielmaat

14 Inch

Type aandrijving

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Kinderen

Gewicht

11.72 g

Lichaamslengte

Omschrijving van vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en

Deze mooie kinderfiets van vidaXL is niet alleen stijlvol, maar ook stevig. Met zijn 14 inch wielen is hij perfect voor kinderen die graag willen leren fietsen. Het is een geweldig cadeau om je kind te geven en zal hen vele jaren plezier bezorgen. De fiets is voorzien van een handige voordrager, zodat je kind zijn of haar spullen gemakkelijk kan meenemen. Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets met je kind kan meegroeien. Zo kan je kind altijd comfortabel en veilig fietsen. De kinderfiets is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Hij is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 6 jaar oud. De fiets heeft een stevig frame en is voorzien van zijwieltjes, zodat je kind kan leren balanceren en zelfvertrouwen kan opbouwen tijdens het fietsen. Kortom, deze vidaXL kinderfiets met voordrager is de ideale keuze voor jonge avonturiers die graag de wereld willen verkennen!

Veelgestelde vragen over vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en is een Transportfiets.

De framemaat van vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en is 0. De wielmaat is 14 Inch.

vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en heeft een als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en is geschikt voor Kinderen met een gewicht van 11.72 g en een lichaamslengte van .

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je vidaXL Kinderfiets met voordrager 14 inch en kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen