1. elektronica
  2. Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W

Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W

Type fiets

Fatbike

Framemaat

55

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1 kg

Lichaamslengte

176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W

De Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets is een indrukwekkende nieuwe toevoeging aan de wereld van elektrische fietsen. Deze robuuste e-bike is ontworpen met comfort en veiligheid als topprioriteit en biedt jarenlang rijplezier. Wat deze fiets echt uniek maakt, zijn de dikke 20*4 inch banden die moeiteloos over elk terrein kunnen rijden. Of je nu door zand, sneeuw, gras of asfalt wilt rijden, de Ouxi V8 kan het allemaal aan. Naast zijn uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid, biedt de Ouxi V8 ook een scala aan geweldige functies en opties. De fiets is uitgerust met een krachtige 15 Ah accu, die je in staat stelt om lange afstanden af te leggen zonder je zorgen te maken over het opladen. Bovendien heeft de accu een handige USB-poort waarmee je je smartphone onderweg kunt opladen, zodat je altijd bereikbaar blijft. Kortom, de Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets is de perfecte keuze voor avonturiers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige e-bike. Met zijn stevige constructie, dikke banden en handige functies, biedt deze fiets een unieke rijervaring die je nergens anders zult vinden. Waar wacht je nog op? Stap op de Ouxi V8 en geniet van ultiem fietsplezier!

Veelgestelde vragen over Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W is een Fatbike.

De framemaat van Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W is 55. De wielmaat is 20 Inch.

Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 1 kg en een lichaamslengte van 176 - 180 cm, 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Ouxi V8 Fatbike Elektrische Fiets Fatbike Electrisch E Bike 15 Ah Accu 250W kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen