1. elektronica
  2. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

48

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

30800 g

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen

De AMIGO E-Vibe D1+ elektrische stadsfiets voor dames is niet alleen een sportieve fiets, maar ook zeer praktisch en comfortabel! Deze e-bike is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een onverslaanbare prijs. De 28 inch damesfiets heeft een framemaat van 48 centimeter en is uitgevoerd in een prachtige matgroene kleur met zwarte details, wat zorgt voor een mooi contrast. Met de krachtige MXUS voorwielmotor, de 7 versnellingen van Shimano Speed, een verende voorvork en een indrukwekkende actieradius van maar liefst 110 kilometer, kun je met deze fiets heerlijk ontspannen fietsen. De AMIGO E-Vibe D1+ is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een fiets die maximale prestaties levert. De voorwielmotor zorgt voor een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen, terwijl de Shimano Speed 7 derailleur ervoor zorgt dat je altijd de juiste versnelling kunt kiezen. De verende voorvork zorgt voor extra comfort, zelfs op oneffen terrein. En met een actieradius van 110 kilometer hoef je je geen zorgen te maken dat je onderweg zonder stroom komt te zitten. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit, met de AMIGO E-Vibe D1+ fiets je altijd in stijl en comfort.

Veelgestelde vragen over AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen is een Stadsfiets.

De framemaat van AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen is 48. De wielmaat is 28 Inch.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 30800 g en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je AMIGO E-Vibe D1+ Elektrische Stadsfiets Voor Dames 28 Inch 48 cm 7 Versnellingen Matgroen kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen