1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

70 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah

Met de Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah van Vogue kun je op een veilige en probleemloze manier je kinderen vervoeren of een grote lading meenemen. De achterwielmotor zorgt voor trapondersteuning, en in combinatie met de krachtige 13 Ah accu kun je ontspannen fietsen, zelfs met een volle bepakking. Het aluminium frame en de houten bak geven de fiets een elegante uitstraling, waardoor hij perfect is voor de moderne stadsbewoner met oog voor het milieu. Met deze elektrische bakfiets kun je afstanden afleggen van ongeveer 50 tot 70 kilometer, afhankelijk van je eigen inspanning en de belading. Het display voor de motorbediening bevindt zich aan de linkerkant van het stuur, waardoor je gemakkelijk de gewenste ondersteuningsstand kunt selecteren. Of je nu boodschappen doet, je kinderen naar school brengt of gewoon geniet van een zonnige fietstocht, met de Vogue Superior 2 ben je altijd verzekerd van een comfortabele en milieuvriendelijke rit.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah is 48. De wielmaat is 26 Inch.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 70 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets, 2-wieler, Superior 2, 13Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen