1. elektronica
  2. Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD

Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

20 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD

De Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart is de perfecte metgezel voor al je stijlvolle fietsavonturen. Met zijn elegante matzwarte frame en klassieke uitstraling, is deze omafiets een echte blikvanger. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat indruk maakt, deze fiets is ook nog eens praktisch en comfortabel. Deze omafiets wordt geleverd met een handig rek en een stevig krat, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. Of je nu boodschappen doet, naar het park gaat of gewoon een ritje maakt door de stad, deze fiets is er klaar voor. En het beste van alles? Hij wordt 100% rijklaar geleverd, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe fiets. Let op, deze fiets wordt in een doos geleverd. Als je liever een rijklare variant wilt ontvangen, kun je deze ook bestellen via Bol.com of rechtstreeks via onze website www.wheelerz.nl. Zo kun je er zeker van zijn dat je fiets direct klaar is voor gebruik. Dus waar wacht je nog op? Stap op de Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart en maak een statement met stijl en gemak.

Veelgestelde vragen over Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 20 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz.nl omafiets 28 matzwart met rek en krat 100% RIJKLAAR GELEVERD kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen