1. elektronica
  2. Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah

Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

48

Wielmaat

27.5 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

10

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

24 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah

Droom je ervan om te kunnen genieten van mountainbiken zonder de zware inspanning? Dan is de elektrische MTLogan dé fiets voor jou. Deze fiets is voorzien van een geïntegreerde accu, die zo subtiel is weggewerkt dat hij bijna onzichtbaar is. Daarnaast heeft de fiets een achterwielmotor die op een discrete manier is geplaatst tussen de schijfrem en de 10-speed cassette. Met de MTLogan kun je moeiteloos bergopwaarts fietsen dankzij de 9 verschillende ondersteuningsstanden. En wanneer je eenmaal boven bent, kun je op volle snelheid naar beneden racen op eigen kracht. De fiets is uitgerust met een geveerde voorvork met lock-out functie, waardoor je deze kunt vergrendelen wanneer je op vlak terrein fietst. Bovendien beschikt de MTLogan over Shimano hydraulische schijfremmen, die zorgen voor optimale remkracht en veiligheid. Deze elektrische mountainbike is geschikt voor personen met een lengte tussen de 155 en 185 cm. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint met deze sport, de MTLogan biedt je de perfecte combinatie van kracht en comfort. Dus waar wacht je nog op? Stap op de MTLogan en ervaar het avontuur van het mountainbiken op een geheel nieuw niveau.

Veelgestelde vragen over Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah is een Mountainbike.

De framemaat van Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah is 48. De wielmaat is 27.5 Inch.

Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah heeft een Ketting als aandrijving met 10 versnellingen.

Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 24 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische mountainbike, MTLogan, 10 sp, 13,2Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen