1. elektronica
  2. Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant

Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

53.57

Wielmaat

Type aandrijving

Aantal versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

250 g

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant

Deze originele Sparta Jasbeschermers zijn perfect ontworpen voor de framemaat 53-57cm van de Sparta Noa fiets. Met hun transparante afwerking zorgen ze niet alleen voor een stijlvolle toevoeging aan je fiets, maar bieden ze ook de nodige bescherming tijdens het fietsen. De jasbeschermers zijn speciaal ontworpen om te passen op de aluminium NOA Curana spatborden. Dit zorgt voor een naadloze en stevige montage, waardoor je geen zorgen hoeft te maken dat ze losraken tijdens het fietsen. Bovendien zijn ze voorzien van een handig slot- en remgat, waardoor je je fiets gemakkelijk kunt vergrendelen en tegelijkertijd gebruik kunt maken van je remmen. Met deze jasbeschermers ben je niet alleen verzekerd van een veilige en comfortabele fietstocht, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je Sparta Noa fiets. Of je nu door de stad fietst of een lange tocht maakt op het platteland, deze jasbeschermers zullen ervoor zorgen dat je kleding schoon en beschermd blijft. Kies voor de originele Sparta Jasbeschermers voor de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Veelgestelde vragen over Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant is een Stadsfiets.

De framemaat van Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant is 53.57. De wielmaat is .

Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant heeft een als aandrijving met versnellingen.

Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 250 g en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Jasbeschermers Sparta Noa framemaat 53-57cm slot- en remgat transparant kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen