1. elektronica
  2. Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah

Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

51

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

26 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah

De Villette l' Urban is niet zomaar een stadsfiets, maar een echt krachtpatser. Met zijn stevige voorrek en traditionele bakkerfiets uitstraling is het de ideale transportfiets. Maar dat is niet alles, want deze fiets is ook voorzien van een Shimano Nexus 7 naaf met rollerbrake in het achterwiel en een sterke motor in het voorwiel. Hierdoor kun je moeiteloos lange ritten maken, zelfs als je een heuveltje of winderige dijk moet trotseren. Met de Villette l' Urban kun je maar liefst 130 kilo gewicht vervoeren. Het is dus de perfecte fiets voor boodschappen, bagage of zelfs een kleine verhuizing. Daarnaast is deze fiets voorzien van elektrische ondersteuning, die je eenvoudig kunt inschakelen met het LED display op het brede omastuur. Met 3 verschillende ondersteuningsstanden en een handige meeloopfunctie, kun je altijd de juiste ondersteuning kiezen die past bij jouw rit. Kortom, de Villette l' Urban is de ultieme elektrische transportfiets voor iedereen die houdt van comfort, kracht en veelzijdigheid. Of je nu een snelle rit door de stad maakt of juist geniet van een ontspannen tocht door het platteland, deze fiets staat altijd voor je klaar. Voeg wat avontuur toe aan je dagelijkse ritjes en ervaar de vrijheid en gemak van de Villette l' Urban.

Veelgestelde vragen over Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah is een Transportfiets.

De framemaat van Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah is 51. De wielmaat is 28 Inch.

Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 26 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Villette l' Urban, elektrische transportfiets, Nxs 7 naaf, 13 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen