1. elektronica
  2. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah

Type fiets

Bakfiets

Framemaat

48

Wielmaat

20 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

8

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

55 kg

Lichaamslengte

161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah

De elektrische bakfiets Cargo Plus is de ideale keuze voor jonge ouders en milieubewuste stadsbewoners. Met zijn krachtige motor en 100 Nm trekkracht kunnen zij moeiteloos hun kroost veilig en snel naar school brengen, terwijl ze zelf vlot door de verkeersdrukte in de stad navigeren op weg naar de winkel of naar huis. Deze bakfiets met twee wielen heeft een slank ontwerp dat perfect op het fietspad past en gemakkelijk door het verkeer manoeuvreert. Bovendien is het compact genoeg om door de meeste poortjes te passen, waardoor je de fiets eenvoudig kunt stallen in je tuin of in de parkeergarage. Met een indrukwekkende batterijcapaciteit van 17.5 Ah kun je met de Cargo Plus lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De elektrische ondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en tegenwind kunt trotseren, waardoor je altijd comfortabel en ontspannen kunt fietsen. Bovendien is de bak van de fiets ruim genoeg om al je boodschappen of andere lading veilig en gemakkelijk te vervoeren. Met de Cargo Plus combineer je praktisch gemak met milieuvriendelijkheid. Deze elektrische bakfiets is de perfecte metgezel voor drukke stadsbewoners die graag hun kinderen veilig en snel willen vervoeren, terwijl ze ook bewust bijdragen aan een schonere en groenere stad.

Veelgestelde vragen over Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah is een Bakfiets.

De framemaat van Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah is 48. De wielmaat is 20 Inch.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah heeft een Ketting als aandrijving met 8 versnellingen.

Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 55 kg en een lichaamslengte van 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische bakfiets, 2-wieler, Cargo Plus, 8 sp, 17.5 Ah kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen