1. elektronica
  2. Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm

Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm

Type fiets

Transportfiets

Framemaat

57

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm

De Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm is de perfecte metgezel voor alledaags gebruik. Met zijn stijlvolle en tijdloze ontwerp is deze transportfiets een echte blikvanger. Het frame is gemaakt van stevig staal, waardoor de fiets duurzaam en robuust is. Deze damesfiets is voorzien van een handige voordrager waar je gemakkelijk je tas of boodschappen op kunt plaatsen. Hierdoor kun je moeiteloos al je spullen meenemen, zonder dat dit ten koste gaat van je rijcomfort. Daarnaast beschikt de Spirit Transportfiets over een comfortabel zadel en ergonomische handvatten, zodat je altijd in een ontspannen houding kunt fietsen. De Spirit Transportfiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder het trendy turquoise. Deze opvallende kleur geeft de fiets een frisse en moderne uitstraling. Bovendien is de fiets uitgerust met een handige bagagedrager, zodat je ook achterop extra bagage kunt meenemen. Kortom, de Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm is een praktische en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm is een Transportfiets.

De framemaat van Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm is 57. De wielmaat is 28 Inch.

Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Spirit Transportfiets dames Turquoise 28 inch 57cm kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen