1. elektronica
  2. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver

Type fiets

Mountainbike

Framemaat

53

Wielmaat

29 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

Meer dan 10 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

18.9 kg

Lichaamslengte

171 - 175 cm, 166 - 170 cm

Omschrijving van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver

De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de perfecte fiets voor avontuurlijke offroad ritten! Deze mountainbike is uitgerust met een Shimano Tourney derailleur met 21 versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende terreinen. Daarnaast beschikt deze fiets over mechanische schijfremmen, waardoor je altijd kunt vertrouwen op krachtige en betrouwbare remprestaties. De Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is voorzien van een verende voorvork met lockout, waardoor je kunt genieten van een soepele rit, zelfs op ruige en hobbelige paden. Het 29 inch wielformaat en het frame van 53 centimeter zorgen voor een comfortabele en stabiele rijervaring. Naast de indrukwekkende prestaties heeft deze mountainbike ook een sportief en opvallend design. Het zilveren frame wordt gecombineerd met stoere zwarte accenten, waardoor deze fiets er niet alleen krachtig uitziet, maar ook echt opvalt. Of je nu je conditie wilt verbeteren of je kracht wilt trainen, de Rucanor Lux Hardtail Mountainbike is de ideale metgezel voor intensieve ritten het hele jaar door.

Veelgestelde vragen over Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver is een Mountainbike.

De framemaat van Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver is 53. De wielmaat is 29 Inch.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver heeft een Ketting als aandrijving met Meer dan 10 versnellingen versnellingen.

Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 18.9 kg en een lichaamslengte van 171 - 175 cm, 166 - 170 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Rucanor Lux Hardtail Mountainbike 29 Inch 53 cm 21 Versnellingen Mechanische schijfrem Zilver kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen