1. elektronica
  2. POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH

POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH

Type fiets

Omafiets

Framemaat

57

Wielmaat

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

19.5 kg

Lichaamslengte

181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm

Omschrijving van POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH

De Pointer Glorie R3 omafiets van Buxxo Bikes is een absolute blikvanger! Met zijn elegante en tijdloze ontwerp is deze fiets een ode aan de klassieke stijl. De fiets is uitgevoerd in een prachtige diepblauwe kleur en heeft een framehoogte van 57 cm, waardoor hij perfect is voor mensen van gemiddelde lengte. De Pointer Glorie R3 omafiets is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook uitstekende prestaties. Met zijn 28 inch wielen en stevige frame is hij geschikt voor zowel korte ritjes door de stad als lange fietstochten in het weekend. De fiets is voorzien van een betrouwbare terugtraprem en een handige bagagedrager, zodat je altijd je spullen mee kunt nemen. Daarnaast is de Glorie R3 uitgerust met handige extra's die het fietsen nog comfortabeler maken. Zo heeft hij een comfortabel zadel en ergonomische handvatten die zorgen voor een ontspannen en stabiele grip. Bovendien is de fiets voorzien van een modern LED-lichtsysteem, zodat je altijd goed zichtbaar bent in het donker. Kortom, de Pointer Glorie R3 omafiets is een perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Of je nu een ritje maakt naar de supermarkt of een uitgebreide fietstocht maakt, met deze fiets ben je altijd verzekerd van een soepele en plezierige rit.

Veelgestelde vragen over POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH is een Omafiets.

De framemaat van POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH is 57. De wielmaat is .

POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH heeft een Ketting als aandrijving met 0 versnellingen versnellingen.

POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 19.5 kg en een lichaamslengte van 181 - 185 cm, 176 - 180 cm, 171 - 175 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je POINTER GLORIE R3 OMAFIETS H57 28INCH kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen