1. elektronica
  2. Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue

Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

51

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

7

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

25 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue

De Elektrische herenfiets, Bea, is een stijlvolle fiets met een strak ontwerp. Met zijn 51 cm frame en navy blue kleur is deze fiets een echte blikvanger. Maar naast zijn mooie uiterlijk heeft deze fiets ook nog eens geweldige specificaties. Deze elektrische herenfiets is uitgerust met een krachtige Bafang M200 middenmotor, waardoor u moeiteloos lange afstanden kunt afleggen. Dankzij de hydraulische schijfremmen kunt u altijd veilig en snel tot stilstand komen. En met de 13 Ah accu op de bagagedrager heeft u voldoende energie om lange fietstochten te maken zonder tussentijds op te laden. Wat deze fiets echt uniek maakt, is de 7 versnellingen derailleur. Hierdoor kunt u moeiteloos schakelen en bent u klaar voor elke verkeerssituatie. Of u nu een bruggetje op moet of een stevige tegenwind heeft, met deze elektrische herenfiets bent u altijd de baas over de weg. Of u nu door druk stadsverkeer fietst of geniet van stille landweggetjes, deze comfortabele ebike is geschikt voor elke situatie.

Veelgestelde vragen over Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue is een Stadsfiets.

De framemaat van Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue is 51. De wielmaat is 26 Inch.

Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue heeft een Ketting als aandrijving met 7 versnellingen.

Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 25 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Elektrische herenfiets, Bea, 51 cm, middenmotor, 7 sp, navy blue kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen