1. elektronica
  2. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex

Type fiets

Omafiets

Framemaat

49

Wielmaat

26 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht

17 g

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm

Omschrijving van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex

De Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart is een tijdloze fiets die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken. Met zijn matzwarte afwerking straalt deze fiets een klassieke elegantie uit. De Wheelerz omafiets wordt geleverd in een doos, zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat de fiets in perfecte staat bij jou aankomt. Je kunt ook kiezen voor de rijklare variant, die je rechtstreeks kunt bestellen via Bol.com of onze eigen website www.wheelerz.nl. Hiermee bespaar je tijd en kun je direct op pad met je nieuwe fiets. Deze omafiets is ontworpen met oog voor detail en comfort. Met zijn 26 inch wielen en een stevig stalen frame biedt hij stabiliteit en een soepele rit. Dankzij de klassieke uitstraling en het unisex design is deze fiets geschikt voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle manier van fietsen. Of je nu naar school, werk of gewoon de stad in gaat, met de Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart arriveer je altijd in stijl.

Veelgestelde vragen over Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex is een Omafiets.

De framemaat van Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex is 49. De wielmaat is 26 Inch.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex is geschikt voor Kinderen en volwassenen met een gewicht van 17 g en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm, 150 - 160 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Wheelerz omafiets classic eco 26 inch matzwart | unisex kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen