1. elektronica
  2. Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart

5/5

Een elektrische fiets kopen is een geweldige investering op het moment dat een gewone fiets te zwaar aan het worden is. Elektrisch fietsen zorgt er namelijk voor dat je een stuk makkelijker fietst, maar nog steeds in beweging blijft. Op deze manier pak je toch weer sneller de fiets voor praktische verplaatsingen. Er zijn een heleboel verschillende elektrische fietsen. Lees hieronder meer over Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart om te weten te komen of dit de fiets is die jij voor ogen hebt.

 

 

Specificaties Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart

Type fiets

Stadsfiets

Framemaat

50

Wielmaat

28 Inch

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1 - 5 versnellingen

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

17 kg

Lichaamslengte

166 - 170 cm, 161 - 165 cm

Omschrijving van Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart

De Amigo Bright Herenfiets is de perfecte metgezel voor mannen die op zoek zijn naar een stijlvolle en moderne stadsfiets. Met zijn matzwarte afwerking straalt deze fiets een tijdloze elegantie uit. Maar niet alleen het uiterlijk van de Bright is indrukwekkend, ook de functionaliteit is van hoog niveau. Met de handige bagagedrager kun je gemakkelijk al je spullen meenemen tijdens je dagelijkse fietstocht. Of het nu gaat om je werktas, boodschappen of schoolboeken, er is genoeg ruimte op de bagagedrager. Daarnaast beschikt de Amigo Bright over drie versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu een heuvel op fietst of juist snelheid wilt maken op een rechte weg, met deze fiets is het geen probleem. De duurzame Amigo banden zorgen voor een uitstekende grip op de weg, waardoor je altijd veilig en stabiel kunt fietsen. Of je nu naar je werk, school of gewoon voor ontspanning fietst, de Amigo Bright is de ideale metgezel. En het beste van alles? Deze stadsfiets is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Amigo Bright en geniet van comfortabel en stijlvol fietsen!

Veelgestelde vragen over Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart

Welke elektrische fiets je gaat kopen hangt veel af van de doeleinden waarvoor je het koopt, zoals de ondergrond die je wilt fietsen. Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart is een Stadsfiets.

De framemaat van Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart is 50. De wielmaat is 28 Inch.

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart heeft een Ketting als aandrijving met 1 - 5 versnellingen versnellingen.

Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart is geschikt voor Volwassenen met een gewicht van 17 kg en een lichaamslengte van 166 - 170 cm, 161 - 165 cm.

Wij hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Bekijk hier waar je Amigo Bright Herenfiets 28 inch Fiets met 3 versnellingen Matzwart kunt aankopen.

Bekijk ook andere elektrische fietsen